Publikavimo data: 2024-06-22
Šalies obuolių charlotte
Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Dabar su malonumu jį gaminu savo gausiai šeimai. Iš šviežių obuolių, parsivežtų iš mūsų namelio, jis gaunasi labai orus ir beprotiškai kvapnus. Obuoliai turėtų būti saldžiarūgščiai, bet jei turite labai saldžių obuolių, sumažinkite cukraus kiekį.
Žingsnis 1
Kiaušinius, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir paprastąjį cukrų gerai išplakite vidutiniu greičiu.
Žingsnis 2
Į išplaktą mišinį palaipsniui suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 3
Obuolius supjaustykite mažomis skiltelėmis. Mišinį su obuoliais sumaišykite mentele.
Žingsnis 4
Paruoškite kepimo formą ištepdami ją sviestu.
Žingsnis 5
Perpilkite masę į formą ir kepkite iki 180 ˚C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos