Publikavimo data: 2024-06-08
Salotos "Ežys" su dešra
Pietums ar vakarienei galite greitai paruošti sočias salotas "Ežys" su dešra. Visi ingredientai supjaustomi kubeliais, užpilami majonezu ir patiekiami ant stalo. Užkandis gaunasi ryškus, gražus ir labai apetitiškas. Salotoms geriau naudoti klasikinę virtą dešrą be riebalų. Pirkdami atidžiai išstudijuokite etiketę. Kokybiškoje dešroje neturėtų būti skonio stipriklių ir kitų kenksmingų priedų.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinį. Įdėkite jį į indą, kad užvirtų. Virkite 10 minučių. 5 minutes pamirkykite lediniame vandenyje. Kiaušinį nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Pasigaminkite ežio salotų su dešra. Salotinėje sumaišykite dešrą, sūrį, kukurūzus, kiaušinį. Apibarstykite druska, pipirais. Įpilkite majonezo, išmaišykite.
Kategorijos