Salotos "Ežys" su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Salotos "Ežys" su dešra

Pietums ar vakarienei galite greitai paruošti sočias salotas "Ežys" su dešra. Visi ingredientai supjaustomi kubeliais, užpilami majonezu ir patiekiami ant stalo. Užkandis gaunasi ryškus, gražus ir labai apetitiškas. Salotoms geriau naudoti klasikinę virtą dešrą be riebalų. Pirkdami atidžiai išstudijuokite etiketę. Kokybiškoje dešroje neturėtų būti skonio stipriklių ir kitų kenksmingų priedų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Ežys" su dešra Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinį. Įdėkite jį į indą, kad užvirtų. Virkite 10 minučių. 5 minutes pamirkykite lediniame vandenyje. Kiaušinį nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos "Ežys" su dešra Žingsnis 2
Pasigaminkite ežio salotų su dešra. Salotinėje sumaišykite dešrą, sūrį, kukurūzus, kiaušinį. Apibarstykite druska, pipirais. Įpilkite majonezo, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos