Publikavimo data: 2024-06-08
Salotos "Ežys" su rūkyta dešra
Ryškios, elegantiškos salotos "Ežiukas" su rūkyta dešra ir kukurūzais labai efektingai atrodo ant šventinio stalo. Šį užkandį galima paruošti su virta dešra. Tačiau rūkyta suteikia salotoms pikantiško, tikrai šventinio skonio. Užkandis paruošiamas labai paprastai ir greitai. Vadinasi, tai tikra paspirtis šeimininkėms prieš didelę šventę. Rinkitės aukščiausios rūšies rūkytą dešrą, kurioje mėsos dalis yra ne mažesnė kaip 60 %.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius užkandžiui. Kiaušinius išvirkite kietai. Nulupkite. Supjaustykite juos kubeliais.
Žingsnis 2
Pasigaminkite "Ežio" salotų su rūkyta dešra. Į dubenį sudėkite dešrą, kiaušinius, sūrį, konservuotus kukurūzus (šiek tiek palikite patiekimui), česnaką. Pagal skonį pagardinkite majonezu. Šiek tiek pasūdykite, atsižvelgdami į tai, kad sūris ir majonezas jau yra sūrūs. Įberkite pipirų. Išmaišykite.
Kategorijos