Salotos "Ežys" su rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Salotos "Ežys" su rūkyta dešra

Ryškios, elegantiškos salotos "Ežiukas" su rūkyta dešra ir kukurūzais labai efektingai atrodo ant šventinio stalo. Šį užkandį galima paruošti su virta dešra. Tačiau rūkyta suteikia salotoms pikantiško, tikrai šventinio skonio. Užkandis paruošiamas labai paprastai ir greitai. Vadinasi, tai tikra paspirtis šeimininkėms prieš didelę šventę. Rinkitės aukščiausios rūšies rūkytą dešrą, kurioje mėsos dalis yra ne mažesnė kaip 60 %.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Ežys" su rūkyta dešra Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius užkandžiui. Kiaušinius išvirkite kietai. Nulupkite. Supjaustykite juos kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos "Ežys" su rūkyta dešra Žingsnis 2
Pasigaminkite "Ežio" salotų su rūkyta dešra. Į dubenį sudėkite dešrą, kiaušinius, sūrį, konservuotus kukurūzus (šiek tiek palikite patiekimui), česnaką. Pagal skonį pagardinkite majonezu. Šiek tiek pasūdykite, atsižvelgdami į tai, kad sūris ir majonezas jau yra sūrūs. Įberkite pipirų. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos