Salotos su dešra ir džiūvėsėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Salotos su dešra ir džiūvėsėliais

Užkandžio salotos su dešra ir džiūvėsėliais vienodai tinka ir per šventinę puotą, ir per paprastus šeimos pietus. Remdamiesi tik dviem produktais, kaskart galite sukurti naują tobulų salotų formulę. Vienas iš paprasčiausių, bet labai skanių variantų yra su daktariška dešra, baltais džiūvėsėliais ir šviežiais arba marinuotais agurkais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
14 g

Ingredientai (7)

Porcijos
4
150.00 g
2.00 vnt.
1.00 stiklainis / 100 g
pagal skonį
pagal norą
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su dešra ir džiūvėsėliais Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Daktarišką dešrą, agurkus ir kiaušinius supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais arba šiaudeliais.

Žingsnis 2

Salotos su dešra ir džiūvėsėliais Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą patiekti. Gilioje salotinėje sumaišykite smulkintus produktus, sudėkite kukurūzus, pagardinkite majonezu. Gerai išmaišykite ir apibarstykite džiūvėsėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai