Publikavimo data: 2024-10-22
Salotos su dešra ir džiūvėsėliais
Užkandžio salotos su dešra ir džiūvėsėliais vienodai tinka ir per šventinę puotą, ir per paprastus šeimos pietus. Remdamiesi tik dviem produktais, kaskart galite sukurti naują tobulų salotų formulę. Vienas iš paprasčiausių, bet labai skanių variantų yra su daktariška dešra, baltais džiūvėsėliais ir šviežiais arba marinuotais agurkais.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Daktarišką dešrą, agurkus ir kiaušinius supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais arba šiaudeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą patiekti. Gilioje salotinėje sumaišykite smulkintus produktus, sudėkite kukurūzus, pagardinkite majonezu. Gerai išmaišykite ir apibarstykite džiūvėsėliais.
Kategorijos