Salotos su džiūvėsėliais ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Salotos su džiūvėsėliais ir dešra

Šis salotų su džiūvėsėliais ir dešra receptas labai pravers, jei staiga sulauksite svečių. Konservuoti kukurūzai ir švieži agurkai suteikia salotoms ryškių akcentų. Skrebučius salotoms reikėtų imti švelnaus skonio. Tačiau džiūvėsėliai su rūkytos dešros skoniu gali paryškinti patiekalo skonį. Šių salotų akcentas - traškūs džiūvėsėliai. Todėl jų į salotas įdėkite prieš pat patiekdami, kad džiūvėsėliai nesuminkštėtų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su džiūvėsėliais ir dešra Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Agurkus ir dešrą supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite ingredientus puode. Sudėkite kukurūzus. Supilkite džiūvėsėlius ir salotas apliekite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos