Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su kalmarais ir granatų grūdeliais
Salotos su kalmarais, granatais ir graikiniais riešutais - tai vitaminų ir naudingų medžiagų lobynas. Tarkuotas sūris ir grybai suteikia maistingumo ir malonaus švelnaus skonio. Mažai kalorijų turintys granatai yra vitamino C šaltinis, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, gerina atmintį. Nepaisant to, kad salotose derinami retai kartu sutinkami ingredientai, patiekalo skonis yra harmoningas. Kad salotos būtų puresnės, galite pridėti žalumynų ir salotų lapų.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Supjaustykite kalmarų skerdeną plonais žiedais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Peiliu susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite kalmarų žiedus, grybus, graikinius riešutus, svogūnų pusžiedžius ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Pagal skonį pasūdykite, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Salotas papuoškite granatų grūdeliais.
Kategorijos