Salotos su kalmarais ir granatų grūdeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su kalmarais ir granatų grūdeliais

Salotos su kalmarais, granatais ir graikiniais riešutais - tai vitaminų ir naudingų medžiagų lobynas. Tarkuotas sūris ir grybai suteikia maistingumo ir malonaus švelnaus skonio. Mažai kalorijų turintys granatai yra vitamino C šaltinis, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, gerina atmintį. Nepaisant to, kad salotose derinami retai kartu sutinkami ingredientai, patiekalo skonis yra harmoningas. Kad salotos būtų puresnės, galite pridėti žalumynų ir salotų lapų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kalmarais ir granatų grūdeliais Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Supjaustykite kalmarų skerdeną plonais žiedais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Peiliu susmulkinkite graikinius riešutus.

Žingsnis 2

Salotos su kalmarais ir granatų grūdeliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite kalmarų žiedus, grybus, graikinius riešutus, svogūnų pusžiedžius ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Pagal skonį pasūdykite, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Salotas papuoškite granatų grūdeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos