Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su kalmarais ir konservuotais kukurūzais
Šventinį meniu galite paįvairinti sumaniomis ir sveikomis salotomis su kalmarais ir konservuotais kukurūzais. Jos gaminamos labai paprastai iš rūkytų moliuskų. Patiekalui galite imti kalmarų skerdenas arba jų čiuptuvus. Salotos bus maistingos, švelnaus, salstelėjusio skonio. Maistui ruošti rinkitės aukščiausios rūšies kukurūzus su lygiais, tankiais grūdeliais vakuuminėse skardinėse pakuotėse. Jame paprastai būna 20 proc. daugiau kukurūzų nei inde su įdaru.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite kiaušiniais. Įdėkite kiaušinius į šaltą vandenį. Užvirkite ant vidutinės ugnies. Užvirus virkite lygiai 10 minučių. Perkelkite kiaušinius į šaltą vandenį. Atvėsinkite, išimkite lukštus ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas su kalmarais ir konservuotais kukurūzais. Sudėkite kopūstus į dubenį, gerai išspauskite rankomis, kad daržovė išsiskirtų sulčių. Sudėkite kalmarus, agurkus, kukurūzus ir kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Išmaišykite, kad susijungtų.
Kategorijos