Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su kalmarais ir krabų lazdelėmis
Salotos su kalmarais ir krabų lazdelėmis tikrai patiks visiems jūros gėrybių ir žuvies mėgėjams. Krabų lazdelės, salierai ir ridikėliai patiekalo kompozicijoje netrukdo, bet puikiai pabrėžia subtilų kalmarų skonį. Tai sočios ir spalvingos salotos. Jei norite, kad jos būtų dar sveikesnės, majonezą pakeiskite graikišku ar bet kokiu kitu natūraliu jogurtu.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Kalmarus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių. Krabų lazdeles smulkiai supjaustykite. Kiaušinį sutarkuokite stambia tarka. Supjaustykite ridikėlius ir agurkus griežinėliais. Smulkiai supjaustykite salierą. Išimkite kalmarus iš vandens, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite ir pagardinkite salotas. Padažui majonezą sumaišykite su citrinos sultimis ir garstyčiomis. Visus paruoštus ingredientus sudėkite į gilų indą. Salotas pasūdykite pagal skonį. Supilkite padažą ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos