Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su kalmarais ir lašiša
Šis receptas yra skanus patiekalas, kurio pagrindą sudaro švelnios jūros gėrybės. Kalmarai patiekalui suteikia sotumo, o žuvis - malonų sūrumo poskonį. Paruoštos salotos gaunasi labai sočios ir kartu dietinės, todėl tai puikus tinkamos mitybos pasirinkimas. Jei norite, patiekalą galima padaryti dar įdomesnį, majonezą pakeitus natūraliu jogurtu. Taip salotos taps lengvesnės ir mažiau kaloringos.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Išvalykite lašišą nuo kaulų ir supjaustykite mažais gabalėliais. Kalmaro skerdeną supjaustykite plonais griežinėliais, o vištos kiaušinius - juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą lašišą. Sudėkite kalmarus, svogūnus ir vištienos kiaušinius. Paruoštas salotas užpilkite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, tada atsargiai išmaišykite.
Kategorijos