Salotos su kalmarais ir marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Salotos su kalmarais ir marinuotais grybais

Aštrios ir egzotiškos salotos jau nebėra naujiena kulinarinės gastronomijos platybėse. Kalmarų, marinuotų grybų ir kumpio salotos puikiai dera su pupelėmis ir daržovėmis. Toks patiekalas puikiai papuoš ir šventinį furšetą, ir kasdienę vakarienę. Sočios, sveikos ir labai skanios salotos patiks jūros gėrybių mėgėjams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su kalmarais ir marinuotais grybais Žingsnis 1
Atvėsusius kalmarus supjaustykite plonais žiedais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka arba korėjietiška morkų tarka. Kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps.

Žingsnis 2

Salotos su kalmarais ir marinuotais grybais Žingsnis 2
Supjaustykite kumpį ir pomidorus griežinėliais. Grybus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite morkas ir svogūnus į salotinę ir sudėkite visus kitus ingredientus, pagal skonį pagardinkite majonezu arba alyvuogių aliejumi. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos