Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su kalmarais ir marinuotais grybais
Aštrios ir egzotiškos salotos jau nebėra naujiena kulinarinės gastronomijos platybėse. Kalmarų, marinuotų grybų ir kumpio salotos puikiai dera su pupelėmis ir daržovėmis. Toks patiekalas puikiai papuoš ir šventinį furšetą, ir kasdienę vakarienę. Sočios, sveikos ir labai skanios salotos patiks jūros gėrybių mėgėjams.
Žingsnis 1
Atvėsusius kalmarus supjaustykite plonais žiedais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka arba korėjietiška morkų tarka. Kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps.
Žingsnis 2
Supjaustykite kumpį ir pomidorus griežinėliais. Grybus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite morkas ir svogūnus į salotinę ir sudėkite visus kitus ingredientus, pagal skonį pagardinkite majonezu arba alyvuogių aliejumi. Gerai išmaišykite.
Kategorijos