Publikavimo data: 2025-08-21
Salotos su kalmarais ir marinuotais grybais
Iš begalės neįprastų salotų verta paragauti salotų su kalmarais ir marinuotais grybais. Šis pikantiškas ir kartu švelnus derinys patiks jūros gėrybių mėgėjams. Kalmarų skerdenų galima įsigyti jau išvalytų arba išvalyti jas patiems. Šis procesas bus greitesnis, jei skerdeną kelioms minutėms įdėsite į šaltą vandenį. Šaldytą produktą prieš gaminant reikėtų natūraliai atitirpinti ore.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo sudedamąsias dalis. Svogūnus ir virtus kalmarus supjaustykite žiedais, putpelių kiaušinius ir agurkus supjaustykite šiaudeliais. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus komponentus. Į salotinę sudėkite grybus, kalmarus ir svogūnų žiedus, kiaušinius ir agurkus, pabarstykite sūriu ir pipirais, užtepkite majonezo. Išmaišykite.
Kategorijos