Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su kalmarais ir marinuotais svogūnais
Salotos su kalmarais ir marinuotais svogūnais - skanus, paprastas ir ekonomiškas pasirinkimas. Marinuoti svogūnai suteikia salotoms pikantiškumo, suteikia joms traškią tekstūrą ir rūgštelę. Šiame recepte naudojami konservuoti kalmarai, tačiau, jei norite, juos galite pakeisti šviežiais. Dėl majonezo ir svogūnų salotos bus beveik tokio paties skonio.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Užpilkite juos verdančiu vandeniu, po minutės nusausinkite. Supilkite obuolių actą, išmaišykite ir palikite 5-6 minutes. Tada išspauskite svogūnus iš skysčio.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Jei konservuotų kalmarų gabalai dideli, supjaustykite juos mažesniais gabalėliais. Kiaušinius supjaustykite mažais gabalėliais. Į salotinę sudėkite svogūnus, kiaušinius, kalmarų mėsą. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite salotas.
Kategorijos