Salotos su kalmarais ir marinuotais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su kalmarais ir marinuotais svogūnais

Salotos su kalmarais ir marinuotais svogūnais - skanus, paprastas ir ekonomiškas pasirinkimas. Marinuoti svogūnai suteikia salotoms pikantiškumo, suteikia joms traškią tekstūrą ir rūgštelę. Šiame recepte naudojami konservuoti kalmarai, tačiau, jei norite, juos galite pakeisti šviežiais. Dėl majonezo ir svogūnų salotos bus beveik tokio paties skonio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kalmarais ir marinuotais svogūnais Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Užpilkite juos verdančiu vandeniu, po minutės nusausinkite. Supilkite obuolių actą, išmaišykite ir palikite 5-6 minutes. Tada išspauskite svogūnus iš skysčio.

Žingsnis 2

Salotos su kalmarais ir marinuotais svogūnais Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Jei konservuotų kalmarų gabalai dideli, supjaustykite juos mažesniais gabalėliais. Kiaušinius supjaustykite mažais gabalėliais. Į salotinę sudėkite svogūnus, kiaušinius, kalmarų mėsą. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos