Salotos su kalmarais ir Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Salotos su kalmarais ir Pekino kopūstais

Yra daugiau kaip 300 rūšių kalmarų, tačiau ne visi jie valgomi. Valgomi kalmarai iš šiltųjų Kinijos, Japonijos, Vietnamo, Korėjos, Pietų Amerikos ir Afrikos vandenų. Moliuskai taip pat renkami Rusijos jūrose - Ochotsko ir Beringo jūrose. Paprastai parduodami paprastieji, vadinamieji ir argentinietiškieji kalmarai. Iš šių puikių jūros gėrybių galima lengvai paruošti skanių ir labai sveikų salotų su Pekino kopūstais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kalmarais ir Pekino kopūstais Žingsnis 1
Pasirūpinkite kalmarais. Apvirkite skerdenas vandenyje. Nuimkite plėvelę. Įdėkite į verdantį vandenį. Virkite 5 minutes. Atvėsinkite, supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos su kalmarais ir Pekino kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite salotas su kalmarais ir Pekino kopūstais. Į salotinę sudėkite kalmarų žiedus, agurkus ir Pekino kopūstus. Sudėkite svogūnus, kiaušinius ir grietinę. Įberkite druskos, pipirų. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos