Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su kalmarais ir riešutais
Salotos su kalmarais ir riešutais - neįprastas ir skanus patiekalas. Kalmarų mėsa ir vištienos filė puikiai dera su saldžiais ir kvapniais kedro riešutais. Kedro riešutų sudėtyje yra daug naudingų aliejų, elementų ir vitaminų, kurie stiprina širdį ir kraujagysles. Kad kedro riešutai ilgiau nesugestų, juos reikėtų sudėti į stiklinį indelį, uždengti dangteliu ir laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip tris mėnesius.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Agurkus supjaustykite mažais griežinėliais. Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Kalmarus supjaustykite šiaudeliais. Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite agurkus, vištienos filė, petražoles, kedro riešutus ir kalmarus. Įpilkite majonezo ir druskos. Gerai išmaišykite.
Kategorijos