Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su kalmarais, obuoliais ir morkomis
Nuostabus švelnių kalmarų ir traškių obuolių derinys. Minkštas, aromatingas ir švelnus.
Žingsnis 1
Atšildykite ir nulupkite kalmarus nuo plėvelių, vidurių ir chitino. Atidėkite į šalį. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Sudėkite morkas ant viryklės.
Žingsnis 2
Išspauskite dalį citrinos į dubenį ir pamarinuokite svogūnus citrinos sultyse.
Žingsnis 3
Nulupkite obuolį ir supjaustykite skiltelėmis. Apšlakstykite citrinos sultimis, kad obuolys nepatamsėtų.
Žingsnis 4
Nulupkite virtas morkas ir supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 5
Užvirinkite vandenį, pasūdykite. Į verdantį vandenį 3 minutėms įdėkite nuvalytas kalmarų skerdenas. Leiskite kalmarams atvėsti ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Į dubenį sudėkite visus ingredientus: svogūnus, obuolius, kalmarus, morkas, majonezą. Pasūdykite ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos