Publikavimo data: 2024-06-15
Salotos su kalmarų griežinėliais ir krabų lazdelėmis
Kalmarų mėsa yra viena sveikiausių mėsos rūšių, nes joje yra daug baltymų ir polinesočiųjų riebalų, kurie labai svarbūs subalansuotai mitybai. Baltųjų kalmarų mėsoje nėra cholesterolio.
Žingsnis 1
Apkepkite kalmarus alyvuogių aliejuje, sūrį sutarkuokite stambia tarka, krabų lazdeles supjaustykite kuo smulkiau. Atvėsusius kiaušinius nulupkite, atskirkite baltymą nuo trynio, nes mums reikia tik baltymo, ir jį taip pat sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Visus ingredientus sudėkite į didelį dubenį. Sudėkite didžiąją dalį raudonųjų ikrų, majonezą, kalmarus ir marinuotus svogūnus. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir sudėkite į salotinę. Ant viršaus užbarstykite likusius ikrus.
Kategorijos