Publikavimo data: 2024-10-14
Salotos su konservuotomis pupelėmis, dešra ir džiūvėsėliais
Konservuotose pupelėse gausu vitaminų B1, B2, B6 ir B9. Taip pat pupelėse yra daug makroelementų, pavyzdžiui, kalio, magnio, natrio ir fosforo. Kadangi nė vienas šventinis stalas neapsieina be salotų, toks produktų derinys kaip pupelės, dešra ir džiūvėsėliai gali tapti vienu mėgstamiausių kiekvienos šventės patiekalų.
Žingsnis 1
Paimkite gilų salotinį dubenį, kuriame bus patogu sumaišyti visus ingredientus, sudėkite į jį sūrį, dešrą ir konservuotas pupeles. Prieš pridėdami pupeles prie bendrų ingredientų, turite jas nusausinti popieriniais rankšluosčiais.
Žingsnis 2
Suberkite džiūvėsėlius ir smulkiai supjaustytus krapus. Tada pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Salotas užpilkite majonezu ir alyvuogių aliejumi maždaug 50/50. Gerai išmaišykite.
Kategorijos