Salotos su konservuotomis pupelėmis, dešra ir džiūvėsėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Salotos su konservuotomis pupelėmis, dešra ir džiūvėsėliais

Konservuotose pupelėse gausu vitaminų B1, B2, B6 ir B9. Taip pat pupelėse yra daug makroelementų, pavyzdžiui, kalio, magnio, natrio ir fosforo. Kadangi nė vienas šventinis stalas neapsieina be salotų, toks produktų derinys kaip pupelės, dešra ir džiūvėsėliai gali tapti vienu mėgstamiausių kiekvienos šventės patiekalų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.44/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su konservuotomis pupelėmis, dešra ir džiūvėsėliais Žingsnis 1
Paimkite gilų salotinį dubenį, kuriame bus patogu sumaišyti visus ingredientus, sudėkite į jį sūrį, dešrą ir konservuotas pupeles. Prieš pridėdami pupeles prie bendrų ingredientų, turite jas nusausinti popieriniais rankšluosčiais.

Žingsnis 2

Salotos su konservuotomis pupelėmis, dešra ir džiūvėsėliais Žingsnis 2
Suberkite džiūvėsėlius ir smulkiai supjaustytus krapus. Tada pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Salotas užpilkite majonezu ir alyvuogių aliejumi maždaug 50/50. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos