Salotos su korėjietiškomis morkomis ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir dešra

Morkos yra daržovė, kuri kartu su rūkyta dešra sukuria puikų skonio derinį. Įdomu tai, kad ne visos šalys morkas laiko daržovėmis. Pavyzdžiui, Europoje nuo 1991 m. morkos pripažįstamos vaisiais. Taip yra dėl to, kad Portugalijoje iš morkų gaminamas puikus džemas ir eksportuojamas į kitas šalis, tačiau pagal Europos įstatymus džemas gali būti gaminamas tik iš vaisių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir dešra Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus griežinėliais. Agurkus ir rūkytą dešrą supjaustykite maždaug 5x5 mm dydžio kubeliais. Pomidorus supjaustykite į 4 dalis.

Žingsnis 2

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir dešra Žingsnis 2
Salotas sumaišykite ir pagardinkite. Sumaišykite korėjietiškas morkas, griežinėliais pjaustytą dešrą, pomidorus, agurkus ir kukurūzus. Tada užpilkite majonezu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos