Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su krabų lazdelėmis "Kalėdų vainikas"
Salotos su krabų lazdelėmis "Kalėdų vainikas" yra įspūdingas ir biudžetui draugiškas patiekalas šventiniam stalui. Jam gaminti skirti produktai yra nebrangūs, jų visada galite įsigyti artimiausioje parduotuvėje. Krabų lazdeles pageidautina vartoti atšaldytas. Svarbu, kad juose būtų surimio, t. y. maltos žuvies. Korėjietiškas morkas galima pasigaminti savarankiškai arba naudoti parduotuvės produktą. Rinkitės jaunus krapus. Puiku, jei jos bus naminės.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais. 5 lazdeles supjaustykite maždaug po 5 cm ilgio gabalėliais. Sūrį susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant lėkštės uždėkite kepimo žiedą. Dubenyje sumaišykite sūrį, krabų lazdeles, korėjietiškas morkas, konservuotus kukurūzus ir kiaušinius, užpilkite majonezu, išmaišykite. Gautą masę sudėkite į lėkštę aplink žiedą, šiek tiek ją sutankinkite. Atsargiai nuimkite kepimo žiedą. Dėkite salotas į šaldytuvą 4-5 valandoms.
Kategorijos