Salotos su raudona žuvimi visada yra ypatingas patiekalas. Paprastai jos patiekiamos per šventes ar banketus. Tačiau kartais šaltą žiemą norisi pasimėgauti kuo nors šviežiu, tropiniu ar jūriniu. Tuomet į pagalbą ateina visas būrys receptų, tačiau tik nedaugeliui pavyksta suderinti visas šias savybes vienu metu. Tokios kvintesencijos pavyzdys - salotos su krabų lazdelėmis, raudona žuvimi, avokadu ir sūriu.
Žingsnis 1
Avokadą supjaustykite ne itin stambiais griežinėliais. Nuluptus ir atvėsintus kiaušinius taip pat galima supjaustyti griežinėliais, o sūdytą žuvį ir krabų lazdeles - smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Salotoms geriau naudoti kietąjį sūrį, kuris turi būti smulkiai sutarkuotas. Toks sūris nesulips ir nesugadins viso patiekalo išvaizdos ir skonio.
Žingsnis 3
Sudėkite visus būsimų salotų ingredientus į tinkamą dubenį arba salotinę ir gerai išmaišykite. Salotas pagal skonį pagardinkite majonezu ir dar kartą išmaišykite.