Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su krabų lazdelėmis, raudona žuvimi, avokadu ir sūriu
Salotos su raudona žuvimi visada yra ypatingas patiekalas. Paprastai jos patiekiamos per šventes ar banketus. Tačiau kartais šaltą žiemą norisi pasimėgauti kuo nors šviežiu, tropiniu ar jūriniu. Tuomet į pagalbą ateina visas būrys receptų, tačiau tik nedaugeliui pavyksta suderinti visas šias savybes vienu metu. Tokios kvintesencijos pavyzdys - salotos su krabų lazdelėmis, raudona žuvimi, avokadu ir sūriu.
Žingsnis 1
Avokadą supjaustykite ne itin stambiais griežinėliais. Nuluptus ir atvėsintus kiaušinius taip pat galima supjaustyti griežinėliais, o sūdytą žuvį ir krabų lazdeles - smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Salotoms geriau naudoti kietąjį sūrį, kuris turi būti smulkiai sutarkuotas. Toks sūris nesulips ir nesugadins viso patiekalo išvaizdos ir skonio.
Žingsnis 3
Sudėkite visus būsimų salotų ingredientus į tinkamą dubenį arba salotinę ir gerai išmaišykite. Salotas pagal skonį pagardinkite majonezu ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos