Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su kukurūzais ir medžioklinėmis dešrelėmis
Medžioklinės dešrelės yra nedidelio dydžio mėsos gaminiai. Lenkijoje jos atsirado maždaug prieš 100 metų. Jų pavadinimas kilo iš to, kad jas buvo patogu pasiimti į stovyklavietes, nes jos labai sotios ir nereikia jaudintis, kad greitai suges. Dešrelėms gaminti naudojama jautiena, kiauliena, šoninė, česnakas, druska ir prieskoniai. Dešrelės suteikia salotoms ryškų rūkyto aštraus skonio, o kukurūzai - malonaus saldumo.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Medžioklės dešreles supjaustykite žiedais, kiaušinį, agurką ir saldžiąją papriką - mažais kubeliais, svogūną - plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Paimkite salotinę ir sumaišykite visus susmulkintus ingredientus su kukurūzais. Apšlakstykite majonezu. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Kategorijos