Salotos su marinuotais kalmarais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su marinuotais kalmarais

Salotos su marinuotais kalmarais - pikantiškas ir skanus patiekalas, puikiai tinkantis tiek šventiniams, tiek kasdieniams patiekalams. Ruošiant salotas svarbu tinkamai išvirti kalmarų skerdeną, kad ji būtų minkšta. Taip pat labai svarbu jūros gėrybes tinkamai pamarinuoti. Jei norite sutrumpinti salotų gaminimo laiką, galite naudoti parduotuvėje pirktus konservuotus kalmarus. Tačiau vis tiek bus skanesni su naminiu marinatu.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.44/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su marinuotais kalmarais Žingsnis 1
Marinuokite kalmarus. Puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos. Į verdantį vandenį 1 minutei panardinkite kalmarų skerdenas. Tada atvėsinkite ir nulupkite. Marinatui sumaišykite balzaminį actą, 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, cukrų ir sojų padažą. Užpilkite marinatu kalmarų skerdenas ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Salotos su marinuotais kalmarais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Marinuotus kalmarus supjaustykite žiedais. Agurką supjaustykite griežinėliais. Ilgas korėjietiškas morkas perpjaukite per pusę. Visus ingredientus sudėkite į salotinę. Supilkite likusį aliejų ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos