Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su Pekino kopūstais, pomidorais, virta dešra ir mocarela
Salotos su Pekino kopūstais, pomidorais, virta dešra ir mocarela yra sočios, skanios, lengvos ir sveikos. Pekino kopūstai joms suteikia lengvumo, pomidorai - rūgštumo, mocarela - švelnios kreminės natos, o dešra ir grybai - širdingumo. Šios salotos tikrai neliks nepastebėtos ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Dešrą, svogūną ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Visus šiuos ingredientus ir tarkuotą kietąjį sūrį sumaišykite giliame dubenyje.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir kepkite alyvuogių aliejuje apie 10 minučių. Tada atvėsinkite ir sudėkite juos su likusiais ingredientais. Salotas pasūdykite, užpilkite grietine ir išmaišykite. Prieš patiekdami pabarstykite tarkuota mocarela.
Kategorijos