Šaltalankių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Šaltalankių uogienė

Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaltalankių uogienė Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Užpilkite cukrų vandeniu, pastatykite ant viryklės ir leiskite užvirti. Dar 5 min. sirupą maišykite, tada nukelkite nuo ugnies, sudėkite uogas, išmaišykite ir 3 val. padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Šaltalankių uogienė Žingsnis 2
Paruoškite uogienę. Norėdami išvirti uogienę, pastatykite puodą ant vidutinės ugnies, užvirinkite ir maišydami virkite dar 20-30 minučių.

Žingsnis 3

Šaltalankių uogienė Žingsnis 3
Išsaugokite uogienę žiemai. Karštą uogienę supilkite į stiklainius ir uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos