Publikavimo data: 2024-06-15
Sandarinimas su kiviais
"Plombiere" su kiviais - apetitą keliantis patiekalas, kurio švelni tekstūra primena itališką desertą "Semifreddo". Subtilus vanilės skonis puikiai dera su egzotiškais kiviais, sukurdamas malonią skonio pusiausvyrą. Patiekalas papildytas šokolado drožlėmis, todėl plombyras tampa dar gardesnis. Beje, kiviai pasižymi didele maistine verte sveikatai, taip pat laikomi mažai kaloringu vaisiumi, dėl to aktyviai naudojami dietų metu.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Suberkite cukrų ir cukraus pudrą ir viską išplakite iki tirštų putų. Grietinėlę supilkite į atskirą indą ir išplakite mikseriu iki standžių viršūnių. Nuluptus kivius supjaustykite griežinėliais, tada perkelkite į blenderio indą ir susmulkinkite iki tyrės, palikdami nedidelius gabalėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Kiaušinių mišinį sumaišykite su plakta grietinėle ir vaisių tyre, gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė. Paruoštą pagrindą perkelkite į šaldymo formą. Įdėkite desertą į šaldiklį mažiausiai 5 valandoms.
Kategorijos