Sandarinimas veržlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sandarinimas veržlėmis

Šį ledų su riešutais receptą labai lengva paruošti. Ledams paprastai reikia tirštiklio. Namų sąlygomis tai gali būti kondensuotas pienas, krakmolas arba grietinėlės pienas ir kiaušinių masė. Šiuo atveju mišiniui klampumo suteikia riešutai, kurie sumalti gerai susijungia su grietinėle. Dėl tos pačios priežasties užšaldant skanėsto papildomai maišyti nereikia. Tokį plombyrą galite gaminti su bet kokiais riešutais.
Gaminimo laikas
315 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
448 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sandarinimas veržlėmis Žingsnis 1
Paruoškite riešutus. Paskrudinkite anakardžius ir žemės riešutus sausoje keptuvėje. Sumalkite į smulkius trupinius trintuvu. Arba sudėkite riešutus į maišelį ir susmulkinkite kočėlu.

Žingsnis 2

Sandarinimas veržlėmis Žingsnis 2
Paruoškite pekaninio pyrago įdarą. Išplakite grietinėlę su cukrumi vidutiniu greičiu. Sudėkite smulkintus riešutus ir išmaišykite. Supilkite į indą ir 4-5 valandas atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos