Publikavimo data: 2024-06-15
Sandarinimas veržlėmis
Šį ledų su riešutais receptą labai lengva paruošti. Ledams paprastai reikia tirštiklio. Namų sąlygomis tai gali būti kondensuotas pienas, krakmolas arba grietinėlės pienas ir kiaušinių masė. Šiuo atveju mišiniui klampumo suteikia riešutai, kurie sumalti gerai susijungia su grietinėle. Dėl tos pačios priežasties užšaldant skanėsto papildomai maišyti nereikia. Tokį plombyrą galite gaminti su bet kokiais riešutais.
Žingsnis 1
Paruoškite riešutus. Paskrudinkite anakardžius ir žemės riešutus sausoje keptuvėje. Sumalkite į smulkius trupinius trintuvu. Arba sudėkite riešutus į maišelį ir susmulkinkite kočėlu.
Žingsnis 2
Paruoškite pekaninio pyrago įdarą. Išplakite grietinėlę su cukrumi vidutiniu greičiu. Sudėkite smulkintus riešutus ir išmaišykite. Supilkite į indą ir 4-5 valandas atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos