Publikavimo data: 2024-09-17
Šarlotė su obuolių džemu
Šarlotka su obuolių džemu yra puikus desertas, kurį galima gaminti bet kuriuo metų laiku. Reikėtų nepamiršti, kad šiuo atveju šarlotkai reikia naudoti tirštesnę uogienę, kad desertas būtų tirštesnis. Tokių kepinių privalumai yra tai, kad receptas gana paprastas, o ingredientų ras bet kurios šeimininkės virtuvėje. Verta atsižvelgti į tai, kad patiekale yra daug angliavandenių, todėl jis yra kaloringas. Šarlotės su obuolių džemu recepte, jei norite, galite pridėti cinamono, aguonų, cukruotų vaisių ir riešutų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir plakite mikseriu didžiausiu greičiu, kol cukraus dalelės suskils ir susidarys putos. Toliau plakant palaipsniui suberkite miltus, cinamoną, druską ir kepimo miltelius. Plakite, kol masė taps vientisa ir be gumuliukų.
Žingsnis 2
Palikite kepti. Atsargiai supilkite tešlą į riebalais išteptą formą, ant viršaus užtepkite uogienės ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.
Kategorijos