Publikavimo data: 2024-06-08
Šarlotė su persikais
Daugeliui žmonių klasikinė šarlotė asocijuojasi su obuoliais, tačiau tai nereiškia, kad tokio pat švelnaus ir erdvaus pyrago negalima pagaminti ir su kitais vaisiais, pavyzdžiui, persikais. Šio paprasto pyrago gaminimas neužims daug laiko. Kvapnūs ir sultingi persikai padarys šarlotę nuostabiai aromatingą ir minkštą, o jei pakankamai gerai įmušite kiaušinius, pyragas išeis labai purus ir purus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį įmuškite vištų kiaušinius ir suberkite cukrų. Kiaušinius ir cukrų plakite mikseriu 5-7 minutes, kol cukrus visiškai ištirps, o kiaušinių ir cukraus mišinio tūris padidės. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į plaktus kiaušinius. Rankomis arba nedideliu greičiu mikseriu išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Iškepkite šarlotę. Persikų puseles supjaustykite mažais griežinėliais. Išklokite formą kepimo popieriumi ir ant dugno sudėkite pusę persikų. Vaisius užpildykite tešla, o paviršių išklokite likusiomis persikų skiltelėmis. Šarlotę pašaukite į orkaitę ir kepkite 30-35 minutes. Išimkite iš orkaitės, palikite 5-10 minučių pastovėti ir išimkite iš formos.
Kategorijos