Publikavimo data: 2024-06-08
Šarlotės pyragas
Visų mėgstamas rudens desertas "Charlotka". Visi ingredientai yra beveik kiekvienuose namuose, jums reikės tik trupučio. Šį pyragą galite valgyti karštą ir šaltą, su pienu ir arbata. Oro ir švelnumo pyragas gaunamas dėl paslapties iš recepto.
Žingsnis 1
Nulupkite obuolius ir supjaustykite juos atsitiktiniais griežinėliais arba kubeliais. Kad obuoliai neruduotų, galite apšlakstyti juos citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Kiaušinius plakite mikseriu 5 minutes, palaipsniui įmaišydami cukrų ir vanilinį cukrų, kol pasidarys baltos putos.
Žingsnis 3
Miltus ir kepimo miltelius persijokite į kiaušinių masę. Švelniai išmaišykite mentele.
Žingsnis 4
Ištepkite formą sviestu, sudėkite pusę obuolių, užpildykite puse tešlos ir vėl pakartokite šį veiksmą (obuoliai ant tešlos viršaus).
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ˚C, geriau įjungti orkaitę kepimo pradžioje, kad, kai reikės įdėti pyragą, orkaitė jau būtų įkaitusi ir pyragas nesukristų.
Žingsnis 6
Kepkite 50 minučių. Patikrinkite dantų krapštuku.
Kategorijos