Šarlotės pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Šarlotės pyragas

Visų mėgstamas rudens desertas "Charlotka". Visi ingredientai yra beveik kiekvienuose namuose, jums reikės tik trupučio. Šį pyragą galite valgyti karštą ir šaltą, su pienu ir arbata. Oro ir švelnumo pyragas gaunamas dėl paslapties iš recepto.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nulupkite obuolius ir supjaustykite juos atsitiktiniais griežinėliais arba kubeliais. Kad obuoliai neruduotų, galite apšlakstyti juos citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Kiaušinius plakite mikseriu 5 minutes, palaipsniui įmaišydami cukrų ir vanilinį cukrų, kol pasidarys baltos putos.

Žingsnis 3

Miltus ir kepimo miltelius persijokite į kiaušinių masę. Švelniai išmaišykite mentele.

Žingsnis 4

Šarlotės pyragas Žingsnis 4
Ištepkite formą sviestu, sudėkite pusę obuolių, užpildykite puse tešlos ir vėl pakartokite šį veiksmą (obuoliai ant tešlos viršaus).

Žingsnis 5

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ˚C, geriau įjungti orkaitę kepimo pradžioje, kad, kai reikės įdėti pyragą, orkaitė jau būtų įkaitusi ir pyragas nesukristų.

Žingsnis 6

Kepkite 50 minučių. Patikrinkite dantų krapštuku.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos