Publikavimo data: 2025-08-18
Širdies formos pyragas
Širdies formos tortas atrodo elegantiškai ir labai romantiškai, be to, jį labai lengva paruošti. Galite naudoti ne tik braškių, bet ir aviečių uogienę, granatų sultis arba maistinius dažus, kad želė įgautų rožinį atspalvį. Šis receptas yra gana universalus, nes, priklausomai nuo pasirinktos formos ir spalvos, jį galite patiekti bet kokia proga arba be progos. Jei neturite specialios širdelės formos formos, suformuokite ją patys iš folijos ir uždenkite maistine plėvele.
Žingsnis 1
Paruoškite putėsius. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu ir kaitinkite vandens vonelėje, kad ištirptų. Grietinėlę plakite mikseriu nedideliu greičiu 3 minutes, tada supilkite kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų ir plakite dar 2 minutes. Sudėkite atvėsusią želatiną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragą. Padalykite putėsius į dvi nelygias dalis. Didesnę dalį sumaišykite su braškių džemu. Baltąją putėsių dalį sudėkite į formą, išlyginkite ir ant viršaus uždėkite rausvąją dalį. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos