Publikavimo data: 2025-08-19
Skani pitos duona su varške
Aromatinga pitos duona, įdaryta varške ir žolelėmis, daugeliui žinoma nuo vaikystės. Traškią pitos duoną paruošti gana paprasta ir greita, todėl ją gali lengvai paruošti ir pradedantis virėjas. Tokį patiekalą galima lengvai pasiimti pietų užkandžiui.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir išspauskite česnaką per presą. Krapus smulkiai supjaustykite. Į varškę įmaišykite sūrį, įmuškite kiaušinius, sudėkite česnaką. Į sūrio masę sudėkite majonezą ir žalumynus. Pasūdykite ir išmaišykite. Padalykite lavašą į 6 dalis. Ant lavašo krašto dėkite įdaro ir susukite į ritinėlį. Kepkite lavašą ant aliejumi įkaitintos keptuvės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos