Skani pitos duona su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Skani pitos duona su varške

Aromatinga pitos duona, įdaryta varške ir žolelėmis, daugeliui žinoma nuo vaikystės. Traškią pitos duoną paruošti gana paprasta ir greita, todėl ją gali lengvai paruošti ir pradedantis virėjas. Tokį patiekalą galima lengvai pasiimti pietų užkandžiui.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skani pitos duona su varške Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir išspauskite česnaką per presą. Krapus smulkiai supjaustykite. Į varškę įmaišykite sūrį, įmuškite kiaušinius, sudėkite česnaką. Į sūrio masę sudėkite majonezą ir žalumynus. Pasūdykite ir išmaišykite. Padalykite lavašą į 6 dalis. Ant lavašo krašto dėkite įdaro ir susukite į ritinėlį. Kepkite lavašą ant aliejumi įkaitintos keptuvės, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos