Skani sūdyta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skani sūdyta žuvis

Maža sūdyta raudona žuvis yra vienas populiariausių užkandžių. Ją labai paprasta paruošti, tačiau ją galima naudoti ir sudėtingesniems patiekalams: salotoms, sumuštiniams. Tokia žuvis gaunasi labai skani, sotūs ir švelni. Šis užkandis puikiai papuoš šventinį stalą, padarys jį daug ryškesnį ir patrauklesnį.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Skani sūdyta žuvis Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite druską, cukrų ir prieskonius pagal skonį.

Žingsnis 2

Skani sūdyta žuvis Žingsnis 2
Kruopščiai įtrinkite žuvį iš visų pusių, perkelkite ją į indą ir 24 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, namų receptai, jūsų receptai, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, marinatai, žuvų marinatai, padažai ir marinatai

Kategorijos