Publikavimo data: 2025-08-17
Skaniausias ir paprasčiausias Šarlotkos pyragas.
Tai labai skanus pyragas, kuriam paruošti reikia nedaug laiko, o jis gaunasi skanus!
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų.
Žingsnis 2
Ingredientus sumaišykite, tai galima padaryti maišytuvu arba šluotele, maišant iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Išsijokite miltus.
Žingsnis 4
Sumaišykite tešlą iki vientisos masės, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 5
Supjaustykite obuolius išpjaudami šerdis, galite pjaustyti kaip tik norite. Kvadratėliais, griežinėliais ir dar daugiau!
Žingsnis 6
Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi (bet kokį indą, kuriame galima kepti pyragą).
Žingsnis 7
Supilkite mūsų tešlą į kepimo skardą arba formą.
Žingsnis 8
Uždėkite obuolius. Tada 45 minutes pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 9
Pyrago paruošimą galite patikrinti dantų krapštuku, jei jį įkišite į pyragą ir ištrauksite sausą - pyragas paruoštas, jei tešla prie jo prilimpa, pyragą reikia palikti kepti dar šiek tiek laiko.
Kategorijos