Publikavimo data: 2025-08-17
Skurdžios riterių salotos.
Salotoms "Skurdusis riteris" nereikia iš anksto ruošti ingredientų, visi jie jau yra paruošti naudoti, belieka tik juos supjaustyti ir sumaišyti su padažu. Paruoštas patiekalas gaunasi sotus ir kartu lengvas. Apetitiškas ir labai skanus, su švelniomis grietinės grietinėlės natomis ir ryškiu krienų pikantiškumu. Vietoj baltagūžių kopūstų tinka traškios žaliųjų salotų veislės arba Pekino kopūstai. O vietoj rūkytos dešros galima naudoti virtą arba keptą vištieną.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Rūkytą dešrą ir obuolį supjaustykite plonais griežinėliais. Morkas sutarkuokite korėjietiška tarka. Kopūstą smulkiai susmulkinkite ir sutrinkite su druska.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite dešrą, kopūstus, pupeles, obuolius ir morkas. Įpilkite grietinės, sumaišytos su krienais, viską gerai išmaišykite.
Kategorijos