Publikavimo data: 2024-06-15
Sluoksniuoti pyragėliai su konservuotu tunu
Pyragai su įvairiais įdarais yra viena populiariausių kepimo namuose rūšių, jų skonis kiekvienam iš mūsų pažįstamas nuo vaikystės. Jų yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Tačiau daugeliui šiuolaikinių namų šeimininkių šis patiekalas atrodo pernelyg varginantis. Siūlome jums gardžių, aromatingų kepinių receptą, kuris neprivers jūsų ilgai knaisiotis virtuvėje. Patikėkite tešlos ir įdaro ruošimą profesionalams ir sukurkite savo mažą kulinarinį šedevrą.
Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir kepkite 2 minutes. Smulkiai supjaustykite kopūstus ir sudėkite juos į keptuvę su svogūnais. Toliau kepkite, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Iš žuvies konservų išimkite kaulus ir sutrinkite šakute, sudėkite su svogūnais pakepintus kopūstus ir žalią kiaušinį, gerai išmaišykite. Antrą kiaušinį įmuškite šakute arba plaktuvu.
Žingsnis 3
Aštriu peiliu padalykite tešlą į 7 cm dydžio kvadratėlius ir suformuokite iš jų žuvies formas. Ant vieno kvadrato dėkite po šaukštą maltos mėsos ir uždenkite antruoju kvadratu. Užspauskite kraštus: sekite kontūrus šakute, lengvai prispausdami. Žuvies akis ir burną padarykite iš to, ką turite po ranka.
Žingsnis 4
Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Aptepkite paplotėlius plaktu kiaušiniu konditeriniu šepetėliu. Dėkite į 180° įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes.
Kategorijos