Sluoksniuoti pyragėliai su konservuotu tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sluoksniuoti pyragėliai su konservuotu tunu

Pyragai su įvairiais įdarais yra viena populiariausių kepimo namuose rūšių, jų skonis kiekvienam iš mūsų pažįstamas nuo vaikystės. Jų yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Tačiau daugeliui šiuolaikinių namų šeimininkių šis patiekalas atrodo pernelyg varginantis. Siūlome jums gardžių, aromatingų kepinių receptą, kuris neprivers jūsų ilgai knaisiotis virtuvėje. Patikėkite tešlos ir įdaro ruošimą profesionalams ir sukurkite savo mažą kulinarinį šedevrą.
Gaminimo laikas
115 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuoti pyragėliai su konservuotu tunu Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir kepkite 2 minutes. Smulkiai supjaustykite kopūstus ir sudėkite juos į keptuvę su svogūnais. Toliau kepkite, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Sluoksniuoti pyragėliai su konservuotu tunu Žingsnis 2
Iš žuvies konservų išimkite kaulus ir sutrinkite šakute, sudėkite su svogūnais pakepintus kopūstus ir žalią kiaušinį, gerai išmaišykite. Antrą kiaušinį įmuškite šakute arba plaktuvu.

Žingsnis 3

Sluoksniuoti pyragėliai su konservuotu tunu Žingsnis 3
Aštriu peiliu padalykite tešlą į 7 cm dydžio kvadratėlius ir suformuokite iš jų žuvies formas. Ant vieno kvadrato dėkite po šaukštą maltos mėsos ir uždenkite antruoju kvadratu. Užspauskite kraštus: sekite kontūrus šakute, lengvai prispausdami. Žuvies akis ir burną padarykite iš to, ką turite po ranka.

Žingsnis 4

Sluoksniuoti pyragėliai su konservuotu tunu Žingsnis 4
Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Aptepkite paplotėlius plaktu kiaušiniu konditeriniu šepetėliu. Dėkite į 180° įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos