Sluoksniuotos cukraus lazdelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sluoksniuotos cukraus lazdelės

Greitas ir paprastas receptas. Puikus nuobodžių kepenėlių pakaitalas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
354 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos cukraus lazdelės Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite ne plonai, 3-4 mm storio. Tešlos paviršių tolygiai apibarstykite cukrumi. Dar kartą iškočiokite tešlą kočėlu, kad cukrus būtų įspaustas į tešlą ir nesubyrėtų.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos cukraus lazdelės Žingsnis 2
Supjaustykite tešlą vienodais 2-3 cm pločio stačiakampiais.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos cukraus lazdelės Žingsnis 3
Kepimo formą patepkite aliejumi, išdėliokite lazdeles, palikite tešlą pakilti 30 minučių.

Žingsnis 4

Sluoksniuotos cukraus lazdelės Žingsnis 4
Patepkite lazdeles plaktu kiaušiniu. Kepkite 10 minučių 180-190 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos