Publikavimo data: 2025-08-18
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su kiaušinių, sūrio ir česnakų įdaru
Šaldiklyje esanti sluoksniuota tešla yra išsigelbėjimas, kai reikia greitai ką nors paruošti. Pavyzdžiui, šiuos skanius, pikantiškus, apetitą žadinančius ir labai sočius įdarytus krepšelius. Jie bus puikus pasirinkimas pusryčiams, užkandžiams ar užkandžiams prie stalo.
Žingsnis 1
Kiaušinius virkite kietai apie 10-12 minučių. Išvirusius perliekite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite tarkuotus kiaušinius, sūrį, išspaustą česnaką ir majonezą.
Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite į maždaug 25x35 cm dydžio stačiakampį. Jei iškočiojus tešla prilimpa, pabarstykite ją trupučiu miltų. Iškočiotą tešlos lakštą supjaustykite į 6 lygias dalis.
Žingsnis 4
Keksiukų formą patepkite sviestu. Kiekvieną tešlos gabalėlį dėkite į atskirą keksiukų skardos duobutę, kad susidarytų krepšeliai. Į krepšelius paskirstykite kiaušinių ir sūrio įdarą.
Žingsnis 5
Dėkite formą su krepšeliais į įkaitintą 180 °C temperatūros orkaitę 30-35 minutėms.
Kategorijos