Publikavimo data: 2025-08-17
Sluoksniuotos tešlos pyragai su krapais
Iš sluoksniuotos tešlos galima pagaminti daugybę įvairių patiekalų. Kepant sluoksniuotos tešlos struktūra tampa labai traški. Su krapų ir sūrio įdaru toks patiekalas taps sotesnis, o lydytas sūris turi labai malonų kreminį skonį. Krapai suteikia šviežių žolelių skonį.
Žingsnis 1
Abiejų rūšių sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite krapus. Sumaišykite sūrius, krapus ir juoduosius pipirus su grietine ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškočiokite vidutinio storio tešlą. Iš tešlos stikline išspauskite apskritimus. Ant vieno apskritimo šaukštu užtepkite sūrio įdaro. Viršų uždenkite kitu ir užspauskite šakute. Taip padarykite su visa tešla ir įdaru.
Žingsnis 3
Ant kepimo skardos dėkite kepimo popieriaus. Ant kepimo skardos dėkite paruoštus paplotėlius su įdaru. Kepkite 20 minučių 220 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos