Sluoksniuotos tešlos pyragai su krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sluoksniuotos tešlos pyragai su krapais

Iš sluoksniuotos tešlos galima pagaminti daugybę įvairių patiekalų. Kepant sluoksniuotos tešlos struktūra tampa labai traški. Su krapų ir sūrio įdaru toks patiekalas taps sotesnis, o lydytas sūris turi labai malonų kreminį skonį. Krapai suteikia šviežių žolelių skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
341 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragai su krapais Žingsnis 1
Abiejų rūšių sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite krapus. Sumaišykite sūrius, krapus ir juoduosius pipirus su grietine ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragai su krapais Žingsnis 2
Iškočiokite vidutinio storio tešlą. Iš tešlos stikline išspauskite apskritimus. Ant vieno apskritimo šaukštu užtepkite sūrio įdaro. Viršų uždenkite kitu ir užspauskite šakute. Taip padarykite su visa tešla ir įdaru.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos pyragai su krapais Žingsnis 3
Ant kepimo skardos dėkite kepimo popieriaus. Ant kepimo skardos dėkite paruoštus paplotėlius su įdaru. Kepkite 20 minučių 220 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos