Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su mėsa

Jei esate užsiėmę ir neturite daug laiko praleisti virtuvėje, bet norite ko nors skanaus, šis paruoštos sluoksniuotos tešlos su mėsa receptas kaip tik jums. Tačiau jį gali naudoti visi, kurie neturi noro vargti su tešla. Galiausiai pyragėliai gaunasi ne mažiau skanūs - traškūs, kvapnūs, su švelniu mėsos įdaru. Niekada nepasakysite, kad jie iškepti per kelias minutes.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su mėsa Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir apkepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite jį į maltą mėsą, po to - smulkintus krapus ir petražoles. Įpilkite šaukštą sojų padažo ir pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su mėsa Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą padalykite į mažus kvadratėlius. Į kampą dėkite maltos mėsos ir sujungkite kraštus. Subadykite šakute, viršuje padarykite skylutes ir dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Viršų patepkite kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 20-30 minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos