Publikavimo data: 2024-06-15
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su mėsa
Jei esate užsiėmę ir neturite daug laiko praleisti virtuvėje, bet norite ko nors skanaus, šis paruoštos sluoksniuotos tešlos su mėsa receptas kaip tik jums. Tačiau jį gali naudoti visi, kurie neturi noro vargti su tešla. Galiausiai pyragėliai gaunasi ne mažiau skanūs - traškūs, kvapnūs, su švelniu mėsos įdaru. Niekada nepasakysite, kad jie iškepti per kelias minutes.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir apkepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite jį į maltą mėsą, po to - smulkintus krapus ir petražoles. Įpilkite šaukštą sojų padažo ir pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą padalykite į mažus kvadratėlius. Į kampą dėkite maltos mėsos ir sujungkite kraštus. Subadykite šakute, viršuje padarykite skylutes ir dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Viršų patepkite kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 20-30 minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos