Sluoksniuotos tešlos vokeliai, įdaryti varške, sūriu ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sluoksniuotos tešlos vokeliai, įdaryti varške, sūriu ir žolelėmis

Šių vokų receptas visada praverčia, kai reikia ką nors iškepti užkandžiui ar arbatai. Galima kepti vokelius su įvairiais įdarais, bet man patinka šis, pagamintas iš varškės, sūrio ir prieskoninių žolelių - jis ryškus, apetitiškas ir labai, labai skanus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos vokeliai, įdaryti varške, sūriu ir žolelėmis Žingsnis 1
Dubenyje šakute sutrinkite varškę. Šį veiksmą praleiskite, jei naudojate grūdų varškę. Sūrį sutarkuokite stambia tarka iki suminkštėjusios varškės. Petražoles, krapus ir žaliuosius svogūnus smulkiai supjaustykite. Dubenyje sumaišykite varškės mišinį, žoleles ir druską pagal skonį.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos vokeliai, įdaryti varške, sūriu ir žolelėmis Žingsnis 2
Dėkite sluoksniuotą tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Sluoksniuotą tešlą iškočiokite į 20x30 cm plotą ir supjaustykite į 10x10 cm kvadratėlius. Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėkite įdaro. Užspauskite tešlos kvadratėlių kraštus, kad susidarytų vokas. Pasistenkite vokų kraštus glaudžiau sulipdyti, kad kepdami jie neatsidarytų.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos vokeliai, įdaryti varške, sūriu ir žolelėmis Žingsnis 3
Sudėkite vokus ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos