Publikavimo data: 2024-03-23
Sluoksniuotos tešlos vyniotiniai ant lazdelės
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su braškių uogiene ir migdolais - tai traškus saldus naminis pyragas, kurį labai lengva pagaminti. Paimkite paruoštą sluoksniuotą tešlą, iškočiokite, ištepkite uogiene, įdėkite migdolų ir viską suvyniokite į ritinėlį. Supjaustykite vyniotinį griežinėliais, priklijuokite medinius pagaliukus ir siųskite į orkaitę. Skanus ir aromatingas keksiukų desertas paruoštas. Tokie suktinukai ant lazdelių atrodo labai įdomiai ir ypač patiks vaikams.
Žingsnis 1
Sumalkite migdolus.
Žingsnis 2
Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 3-4 mm storio tešlą.
Žingsnis 3
Tešlą aptepkite braškių džemu.
Žingsnis 4
Ant uogienės supilkite tarkuotus migdolus.
Žingsnis 5
Tešlą ir įdarą susukite į tvirtą ritinį.
Žingsnis 6
Supjaustykite vyniotinį 2 cm storio riekelėmis.
Žingsnis 7
Į kiekvieną gabalėlį įkiškite po medinę lazdelę. Tam geriausiai tinka bambukinės lazdelės. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu, patepkite augaliniu arba sviesto aliejumi ir sudėkite gabalėlius.
Žingsnis 8
Pasiųskite suktinukus kepti į orkaitę 20-30 minučių. Kai jie bus paruošti, išimkite juos ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite suktinukus 10 minučių šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 9
Desertą pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos