Publikavimo data: 2024-03-31
Smėlio pyragas su uogiene
Smėlio pyragai su vaikystės skoniu! Ar gali būti kas nors geriau šeimos arbatėlei? Įdarui galite rinktis bet kokią jums patinkančią uogienę ar želė. Rekomenduojame obuolių uogienę, nes ji suteikia pyragėliams malonios rūgštelės ir atgaivina šiltus prisiminimus.
Žingsnis 1
Sviestą supjaustykite kubeliais, sudėkite sviestą, cukrų ir kiaušinį į gilų dubenį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite miltus ir sodą su actu. Užminkykite tirštą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite tešlą į šaldytuvą pusvalandžiui.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į du stačiakampius ir kepkite 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Šiek tiek atvėsinkite pyragus, tada vieną pyragą aptepkite uogiene, uždenkite antruoju pyragu. Supjaustykite į porcijinius pyragus.
Kategorijos