Publikavimo data: 2024-05-19
Šokoladinė dešra, kaip vaikystėje.
Žingsnis 1
150 g sausainių sudėkite į celofaninį maišelį ir iškočiokite kočėlu iki vienodai smulkių trupinių.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sausainius sumaišykite su minkštu sviestu.
Žingsnis 3
Palaipsniui supilkite kondensuotą pieną. Užminkykite saldžią tešlą.
Žingsnis 4
Supilkite cinamoną ir išminkykite tešlą iki vientisos šokoladinės masės.
Žingsnis 5
Rankomis sulaužykite likusius sausainius ir dideliais gabalėliais suberkite į tešlą.
Žingsnis 6
Paruoštą šokolado masę paskirstykite ant maistinės plėvelės.
Žingsnis 7
Suformuokite dešrą. Dešreles dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms, geriausia - per naktį.
Žingsnis 8
Aštriu peiliu supjaustykite virtą dešrą griežinėliais, apibarstykite cukraus pudra ir papuoškite mėtomis.
Kategorijos