Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladiniai pyragaičių keksiukai.
Šokoladiniai pyragėliai yra švelnūs, drėgni viduje ir traškūs išorėje, su nuostabia traškia plutele. Šie keksiukai yra labai universalūs. Jie papuoš "saldainių barą" svarbiame renginyje, gali pagyvinti vakarinį arbatos vakarėlį su šeima ir net pakeisti gimtadienio tortą. Kad keksiukai būtų tobuli, geriau naudoti tik aukštos kokybės juodąjį šokoladą. Jie puikiai dera su grietinėlės ir sūrio kremu, o jei papuošite juos uogomis ar saldžiais pabarstukais, jūsų artimieji tikrai liks sužavėti. Keksiukus paruošite pakankamai greitai, reikės nedaug ingredientų, o rezultatas tikrai pateisins lūkesčius.
Žingsnis 1
Sviestą ir šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, šiek tiek atvėsinkite ir lengvai suplakite mikseriu. Įmaišykite cukrų ir gerai išsukite. Po vieną įmuškite kiaušinius ir plakite 1 minutę.
Žingsnis 2
Suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą iki vientisos konsistencijos. Geriau persijokite sausus ingredientus, kad tešla būtų puresnė.
Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite tešlą į keksiukų formeles. Dėkite formeles į įkaitintą orkaitę. Keksiukus kepkite 20 minučių.
Kategorijos