Publikavimo data: 2024-06-15
Šoninės ir svogūnų marmeladas
Svogūnų marmeladą galima paruošti namuose, jis nepaliks abejingų. Labai netikėtas skonis. Pabandykite jį pagaminti pagal šį receptą, svečiai prašys pasidalyti.
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonomis plunksnelėmis.
Žingsnis 2
Kepkite šoninę sausoje keptuvėje, kad išsiskirtų kuo daugiau riebalų.
Žingsnis 3
Į keptuvę su šonine sudėkite plonais griežinėliais supjaustytą svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol jis karamelizuosis ir suminkštės.
Žingsnis 4
Po 10-15 minučių įberkite cinamono ir anyžių, supilkite pusę vyno ir virkite ant vidutinės ugnies, kol skystis beveik išnyks.
Žingsnis 5
Sudėkite atšildytas vyšnias, balzaminį actą, Vusterio padažą ir toliau kaitinkite. Mišinį virkite, kol jis susigers į tirštą masę. Pačioje pabaigoje dėl kreminės konsistencijos sudėkite sviestą ir energingai įmaišykite jį į uogienę.
Žingsnis 6
Į stiklainius sudėkite marmeladą.
Kategorijos