Šoninės ir svogūnų marmeladas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Šoninės ir svogūnų marmeladas

Svogūnų marmeladą galima paruošti namuose, jis nepaliks abejingų. Labai netikėtas skonis. Pabandykite jį pagaminti pagal šį receptą, svečiai prašys pasidalyti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šoninės ir svogūnų marmeladas Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonomis plunksnelėmis.

Žingsnis 2

Šoninės ir svogūnų marmeladas Žingsnis 2
Kepkite šoninę sausoje keptuvėje, kad išsiskirtų kuo daugiau riebalų.

Žingsnis 3

Šoninės ir svogūnų marmeladas Žingsnis 3
Į keptuvę su šonine sudėkite plonais griežinėliais supjaustytą svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol jis karamelizuosis ir suminkštės.

Žingsnis 4

Šoninės ir svogūnų marmeladas Žingsnis 4
Po 10-15 minučių įberkite cinamono ir anyžių, supilkite pusę vyno ir virkite ant vidutinės ugnies, kol skystis beveik išnyks.

Žingsnis 5

Sudėkite atšildytas vyšnias, balzaminį actą, Vusterio padažą ir toliau kaitinkite. Mišinį virkite, kol jis susigers į tirštą masę. Pačioje pabaigoje dėl kreminės konsistencijos sudėkite sviestą ir energingai įmaišykite jį į uogienę.

Žingsnis 6

Šoninės ir svogūnų marmeladas Žingsnis 6
Į stiklainius sudėkite marmeladą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos