Publikavimo data: 2024-06-22
Sovietiniai riešutų keksiukai
Man jie labai patinka, nes pekano keksiukai man primena vaikystę. Tačiau jie šiek tiek modernesni, bet ne mažiau skanūs.
Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę su cukrumi, vanile ir plaktuvu.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 3
Tada į tešlą suberkite miltus, kepimo miltelius, smulkintus riešutus ir sultenes. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoškite liejimo formą, įdėdami popierines kapsules į kameras. Galima naudoti silikonines formas.
Žingsnis 5
Supilkite tešlą į 2/3 kiekvienos formos.
Žingsnis 6
Kepkite 180° įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių, kol paruduos. Atvėsinkite.
Žingsnis 7
Paruoškite kremui skirtus produktus.
Žingsnis 8
Sumaišykite sviestą su kondensuotu pienu ir suplakite.
Žingsnis 9
Ištirpinkite šokoladą, atvėsinkite ir supilkite į kremą. Išmaišykite.
Žingsnis 10
Šaukštu supilkite kremą į konditerinį maišelį su bet kokiu antgaliu, aš turiu 1M antgalį. Papuoškite keksiukus kremu.
Žingsnis 11
Viršų apibarstykite smulkintais graikiniais riešutais ir ištirpintu šokoladu pagal pageidavimą. Leiskite keksiukams šiek tiek pasimarinuoti. Paruošta!
Kategorijos