Spanguolių ir česnakų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Spanguolių ir česnakų padažas

Padažas iš spanguolių su česnakais gaunasi neįprastas ir gardus. Jis padeda sujungti visus bet kokio patiekalo komponentus ir priverčia net gerai pažįstamus produktus sužaisti naujais skoniais. Saldžiarūgštis padažas su lengvu kartumu puikiai išryškins mėsos ar paukštienos patiekalus. Šį skystą pagardą galima greitai ir lengvai paruošti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Spanguolių ir česnakų padažas Žingsnis 1
Paruoškite uogų pagrindą. Spanguoles sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Virkite be dangčio apie 10 minučių, kol skystis išgaruos.

Žingsnis 2

Spanguolių ir česnakų padažas Žingsnis 2
Padažą užvirinkite. Nuimkite puodą nuo ugnies. Pagardinkite garuose virtas spanguoles druska, pipirais, džiovintais bazilikais, cukrumi ir smulkintais česnakais. Išmaišykite ir virkite 3 minutes. Leiskite padažui atvėsti, jei norite, susmulkinkite spanguoles panardinamuoju trintuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos