Publikavimo data: 2025-08-17
Spanguolių ir česnakų padažas
Padažas iš spanguolių su česnakais gaunasi neįprastas ir gardus. Jis padeda sujungti visus bet kokio patiekalo komponentus ir priverčia net gerai pažįstamus produktus sužaisti naujais skoniais. Saldžiarūgštis padažas su lengvu kartumu puikiai išryškins mėsos ar paukštienos patiekalus. Šį skystą pagardą galima greitai ir lengvai paruošti.
Žingsnis 1
Paruoškite uogų pagrindą. Spanguoles sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Virkite be dangčio apie 10 minučių, kol skystis išgaruos.
Žingsnis 2
Padažą užvirinkite. Nuimkite puodą nuo ugnies. Pagardinkite garuose virtas spanguoles druska, pipirais, džiovintais bazilikais, cukrumi ir smulkintais česnakais. Išmaišykite ir virkite 3 minutes. Leiskite padažui atvėsti, jei norite, susmulkinkite spanguoles panardinamuoju trintuvu.
Kategorijos