Spanguolių uogienė multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Spanguolių uogienė multicooker įrenginyje

Spanguolių uogienė yra labai skanus ir sveikas desertas. Ji būna gražios aviečių spalvos ir ypatingo aromato. Šią uogienę galima gaminti ne tik vasarą, bet ir žiemą: tinka šaldytos spanguolės, o obuolių galima įsigyti ištisus metus. Desertą galima lengvai ir greitai paruošti daugiafunkcinėje viryklėje. Toks virimo būdas užtikrina didžiausią naudą ir uogų skonio išsaugojimą.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
111 kcal.
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Spanguolių uogienė multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Pradėkite ruošti uogienę. Sudėkite obuolių žievelę į multicookerio dubenį, įpilkite vandens, nustatykite "troškinimo" režimą 20 minučių. Nuovirą perkoškite į atskirą indą, išimkite žievelę. Į dubenį sudėkite vaisių gabalėlius ir cukrų, išmaišykite. Virkite "troškinimo" režimu 1 valandą.

Žingsnis 2

Spanguolių uogienė multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Užvirinkite uogienę iki virimo temperatūros. Po valandos į vaisius supilkite spanguoles ir obuolių sultinį. Virkite tuo pačiu režimu 1 valandą. Per tą laiką uogienę kelis kartus pamaišykite. Paruoštą marmeladą išpilstykite į stiklainius, užkimškite kamščiu, uždėkite ant kaklelio, apvyniokite kuo nors šiltu ir palikite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos