Publikavimo data: 2025-08-19
Spanguolių uogienė multicooker įrenginyje
Spanguolių uogienė yra labai skanus ir sveikas desertas. Ji būna gražios aviečių spalvos ir ypatingo aromato. Šią uogienę galima gaminti ne tik vasarą, bet ir žiemą: tinka šaldytos spanguolės, o obuolių galima įsigyti ištisus metus. Desertą galima lengvai ir greitai paruošti daugiafunkcinėje viryklėje. Toks virimo būdas užtikrina didžiausią naudą ir uogų skonio išsaugojimą.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti uogienę. Sudėkite obuolių žievelę į multicookerio dubenį, įpilkite vandens, nustatykite "troškinimo" režimą 20 minučių. Nuovirą perkoškite į atskirą indą, išimkite žievelę. Į dubenį sudėkite vaisių gabalėlius ir cukrų, išmaišykite. Virkite "troškinimo" režimu 1 valandą.
Žingsnis 2
Užvirinkite uogienę iki virimo temperatūros. Po valandos į vaisius supilkite spanguoles ir obuolių sultinį. Virkite tuo pačiu režimu 1 valandą. Per tą laiką uogienę kelis kartus pamaišykite. Paruoštą marmeladą išpilstykite į stiklainius, užkimškite kamščiu, uždėkite ant kaklelio, apvyniokite kuo nors šiltu ir palikite visiškai atvėsti.
Kategorijos