Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais

Lengvai paruošiamas, nebrangus ir patogus užkandis šventiniam stalui, tinkantis bet kokiai progai. Šis užkandis ypač patogus tuo, kad jį galima paruošti iš anksto, o prieš patiekiant paprasčiausiai supjaustyti porcijomis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką smulkiai supjaustykite kubeliais, o grybus - plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepkite, kol suminkštės. Svogūnai turi būti minkšti, o ne traškūs. Iškeptus svogūnus perkelkite į švarų indą.

Žingsnis 3

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite pjaustytus grybus ir česnaką, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite grybus, kol iškeps. Jie turi būti minkšti ir tapti maždaug perpus mažesni. Iškeptus grybus perkelkite į švarų indą.

Žingsnis 4

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 4
Išskleiskite pitos lakštą, tolygiai ištepkite kreminio sūrio sluoksniu.

Žingsnis 5

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 5
Ant sūriu išteptos pitos tolygiai paskleiskite keptus grybus.

Žingsnis 6

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 6
Ant grybų sudėkite kepintus svogūnus.

Žingsnis 7

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 7
Suvyniokite lavašą.

Žingsnis 8

Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais Žingsnis 8
Supjaustykite vyniotinį griežinėliais ir išdėliokite lėkštėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos