Publikavimo data: 2024-03-29
Suktinukas su grietinėlės sūriu, grybais ir svogūnais
Lengvai paruošiamas, nebrangus ir patogus užkandis šventiniam stalui, tinkantis bet kokiai progai. Šis užkandis ypač patogus tuo, kad jį galima paruošti iš anksto, o prieš patiekiant paprasčiausiai supjaustyti porcijomis.
Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką smulkiai supjaustykite kubeliais, o grybus - plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepkite, kol suminkštės. Svogūnai turi būti minkšti, o ne traškūs. Iškeptus svogūnus perkelkite į švarų indą.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite pjaustytus grybus ir česnaką, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite grybus, kol iškeps. Jie turi būti minkšti ir tapti maždaug perpus mažesni. Iškeptus grybus perkelkite į švarų indą.
Žingsnis 4
Išskleiskite pitos lakštą, tolygiai ištepkite kreminio sūrio sluoksniu.
Žingsnis 5
Ant sūriu išteptos pitos tolygiai paskleiskite keptus grybus.
Žingsnis 6
Ant grybų sudėkite kepintus svogūnus.
Žingsnis 7
Suvyniokite lavašą.
Žingsnis 8
Supjaustykite vyniotinį griežinėliais ir išdėliokite lėkštėje.
Kategorijos