Publikavimo data: 2024-03-29
Suktinukas su grietinėlės sūriu, korėjietiškomis morkomis ir vištiena
Paprastas, patogus ir mažai kalorijų turintis užkandis, tinkantis tiek kasdieniam maisto ruošimui, tiek šventiniam stalui. Kiekvienam patiks skonių derinys, prieinami ingredientai ir paprastas paruošimas. Taip pat gana geras pasirinkimas norintiems išlaikyti formą.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite maždaug 2x2 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite vištieną į įkaitintą keptuvę, pagardinkite druska ir prieskoniais ir kepkite, kol iškeps. Iškepusią vištieną perkelkite į švarų, neužterštą indą.
Žingsnis 3
Išvyniokite pitą, ištepkite ją tolygiu sluoksniu kreminio sūrio.
Žingsnis 4
Ant pitos dėkite keptą vištieną, susmulkintus žalumynus ir korėjietiškas morkas.
Žingsnis 5
Suvyniokite pitą į ritinėlį. Prieš patiekiant supjaustykite riekelėmis.
Kategorijos